HomeNewsCompetitionsLiveStatisticsInstructionHistoryEntryServicesLinksWeb-TV
                 
                       
 
News

 

 

 

 

 

 

 
     
     
     
     
     
Drakenboot Gorichem weer van start
09-05-2023. Het is al een aantal jaren geleden , maar in Gorichem gaat de Drakenboot race dit jaar weer van start. Ruim 20 teams komen aan de start van wat een hele mooie en sportieve dag gaat worden. Op deze website kan tijdens de wedstrijddag alle uitslagen worden bekeken.
 

Drakenboot Festival Almkerk gaat weer door
20-062022. Na 2 jaar afwezigheid vanwege Corona wordt op 25 juni wederom een Drakenboot wedstrijd gehouden in Almkerk. 12 teams hebben zich tot nog toe opgegeven voor deelname. De wedstrijd wordt gehouden over 4 vaarten in de voorrondes en daarna 1/8, 1/4 1/2 en hele finale. De uitslagen worden gepubliceerd op deze website.


Drakenboot Festival Hardenberg
20-06-2022. Ook in Hardenberg wordt er dit jaar, na 2 jaar afwezigheid, wederom een Drakenboot wedstrijd gehouden. Een groot aantal teams heeft zich aangemeld en het beloofd dan ook een drukke dag te worden. Alle teams varen 3 keer waarna er een finale wordt gehouden. De uitslagen worden gepubliceerd op deze website.


Drakenboot Festival Oudewater afgelast
25-03-2020. In verband met de maatregelen rond het Corona virus zal het Drakenboot Festival van Oudewater op 6 juni geen doorgang vinden. De organisatie is nu aan het bekijken of er een mogelijkheid is om het festival later in het jaar alsnog te laten plaatsvinden.
____________________________________________________________

Drakenboot race Gorichem weer terug op de kalender
16-03-2020. De Drakenboot Race in Gorichem is weer terug op de kalender van deze zomer. Na het overlijden van de grote initiator Jan Wouters heeft men het vorige seizoen uit respect de wedstrijd niet gehouden. Dit jaar is iedereen weer van harte welkom aan de Linge Haven in Gorkum.
____________________________________________________________

BT De Lamme Kikkers wederom sterkste in Oudewater
26-05-2019. Het team van DBT De Lamme Kikkers heeft de 3e editie van het Drakenboot Festival Oudewater op zijn naam gezet. Evenals vorig jaar waren ze de sterkste in deze wedstrijd over 3 omlopen en finales voor alle teams. Na 3 voorrondes stonden De Lamme Kikkers reeds aan de leiding met een voorsprong van 1,89 seconde op de 2e plaats. Die 2e plaats na de voorrondes was voor de Beesten van OZV. In de 1e finale, kwamen deze beide teams elkaar tegen om te strijden om de 1e en 2e plaats. De Lamme Kikkers bleken echter wederom de sterksten te zijn. In de finale wonnen ze in een tijd van 3.01.94 tegenover 3,03,73 voor OZV.
____________________________________________________________